Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Gyogyithatatlan beteg gyermekek hazi (othoni) apolasa

Szeged Magyarorszag
8 éve, 11 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2377864
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
A gyógyíthatatlan  vagy gyógyíthatatlannak látszó betegségből is
létezhet  (létezik) kivezető ösvény.
 
Az én egyenlőre gyógyíthatatlanak számító gyermekem is éppen olyan értékes mint bárki más, mert én tudom, hogy az ő (mi) számunkra is egy napon jobbra fordul az élet.
Kitartás és egy kis segítség kérdése az egész. Mert  mi tudjuk azt, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek és reménykedhetünk a boldogabb élet eljövetelében.
Bízva bízunk, hogy a mi viszontagságos életünk egén is hamarossan felragyognak a csillagok, amelyek megmutatják nekünk a bajból kivezető ösvényt.
Az orvostudomány pillanatnyi állása szerint, egyenlőre gyógyíthatatlan betegségben szenvedő, betegségükkel együttélni kényszerülő gyerekek részére, hamarosan lehetőség nyílik házi ápolási ellátásuk ideiglenes (rövidebb, hosszabb időre) intézményesített formájára, ahol, okleveles személyzet segítségét vehetik igénybe az arra rászorúlók.
Bővebb információért tessék fordulni telefonszámunkhoz, vagy elektronikus levélben is kaphatnak bővebb tájékoztatást!
Utóírat:
Példaként szolgáljon önöknek (amit bárki bármikor leellenőrizhet, tehát kézzelfogható, szemmel látható tényekről van szó),
a Penicilin feltalálása.
Érdemes odafigyelni a bizonyos véleményekre (statisztikai adatokra), hogy hány ember gyógyulását hozta a Penicilin egyik napról a másikra, vagyis a Penicilin feltalálását elöző napon, azok a betegek akiknek a betegségét a Penicilin oldotta meg, tegnap még gyógyíthatatlan ma pedig gyógyítható volt a betegségük.
Aki pedig elgondolkodik esetleg a kérdésen, azaz a bizonyos dátumon, amit természetesen majd leleellenőriz, hogy mikor volt és majd megállapítja saját magának, hogy vajon közbenjátszhatott-e számunkra láthatatlan erő, hatalom, a Penicilin feltalálásának dátumával kapcsolatban.
Mivel köztudott, hogy az  orvostudomány képviselői világszerte folyamatosan, nagy erőkkel kutatják, keresik a gyógyszert a ma még gyógyíthatatlan betegségek megoldására, így erőt meríthetünk és bízhatunk, hogy egy nap az oly nagyon várt kedvezőszabadulás a betegségtől bekövetkezik.
A mi ajánlatunk természetesen az, hogy a fentiek mellé, törekedjenek az Istenbe (Teremtő Atyánkba) vetett hit erősítésére is.
Reményeink szerint a fenti sorok minden nagy beteg részére új erőt és tisztább látást hoznak és ha úgy gondolják vegyék igénybe szolgálatunkat, mert mi jószivvel tesszük azt  és azt pedig  önök is tudják, hogy a jószivvel tett  szolgálat sikeres szokott lenni.
Sok szerencsét és soha ne adják fel!
 
 
 
Hívható telefon szám:
0036 20 416 15 42
 
E- posta cím:
pipac7@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

Magyarorszag


Hasonló hirdetések

  •  Lomtalanítás Mindent Elszállításunk
    Szeged, Szeged, Szeged
    Lomtalanítás A-Z ig Akár Ingyen is, kiszállás Ingyenes , gyors precíz munka végzéssel Teljes körű hagyaték lomtalanítás kiürítést elszállítását vállalom (Szennyezett háztartást is ) Garázsok, lakás, műhely, iroda, padlás, pince, fásszín, tanya, nyara...
    • Egyéb szolgáltatások - Szeged
    3 napja, 7 órája
  • Fűnyírás kaszálás
    Szeged, Szeged
    A Fűnyírás Szeged és kisebb körzetében érhető el. Nagyobb területek kaszálását is vállalom. Ezen kívül kertek, udvarok, nyaralók, társasházak zöld területeinek gondozását ápolását vállalom. A munkák amiben segíteni tudok: -Fűnyírás Szeged és kisebb v...
    • Egyéb szolgáltatások - Szeged
    3 napja, 20 órája
  • Szeged
    Kockázatelemzés, kockázatértékelés, munkavédelmi szabályzat, tűzvédelmi szabályzat, biztonsági terv, tűzriadó terv, munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, gépek üzembehelyezése, felülvizsgálata, szaktanácsadás, HACCP rendszer kidolgozása, munkavéd...
    • Egyéb szolgáltatások - Szeged
    3 napja, 20 órája
  • Munkavédelem Szeged, tűzvédelem szeged.
    Szeged, Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely
    Munkavédelem, tűvédelem, szaktevékenység, oktatás. Kockázatelemzés készítése, munkavédelmi kockázatelemzés, munkahelyi kockázatelemzés, kémiai kockázatbecslés, kockázatértékelés. Munkavédelmi oktatás,tűzvédelmi oktatás....
    • Egyéb szolgáltatások - Szeged
    3 napja, 20 órája
  • Jakuzzi vezérlés javítás, felújítás
    Szeged
    Bármilyen gyártmányú jakuzzi vezérlés javítása, felújítása. Kezelőpanel felújítása, újra fóliázása, kezelő gombok cseréje! Akár kiszállás (kiszállási díj) nélkül is, postán elküldhető....
    • Egyéb szolgáltatások - Szeged
    3 napja, 21 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged

Magyarorszag