Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Nanonap,Infrafűtés

Szeged csongrád Szent Györgyi Albert u. 2.
8 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2570071
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Alapvetően, ha fűtésről van szó, a legtöbb esetben az általánosan elterjedt gázkazános fűtéseket, fatüzelést, hagyományos villany radiátorokat alkalmazzák, pedig igen sokszor bebizonyosodott, hogy az újabb és újabb fűtési megoldások szinte mindig áttörést hoznak. Gondoljunk csak a „cirkó” fűtésre, vagy a pellet kazánokra. Egy ilyen feltörekvő „úttörő” az elektromos Nanonap infra vagy ionizációs padló fűtés is.
Miért válaszuk a Nanonap elektromos padló fűtést?
Ha a bekerülési értéket nézzük akkor a gázcirkó fűtéshez képes fele annyi költséggel megvalósítható a Nanonap infra padlófűtés beruházás. Eltekinthetünk a járulékos költségektől, bonyolult engedélyektől. Az épület energetikai besorolásától függően /energia tanúsítvány/ tudjuk takarékos fűtés rendszerünket költséghatékony fűtésrendszerre cserélni. Napelemes rendszer kiépítésével a fűtés rezsiköltségünket a 0 értékre tudhatjuk csökkenteni.
Mit kell tudni ha ezt az infra fűtésrendszert szeretnénk megvalósítani otthonunkban?Lényegesen olcsóbb, 40-45%-os bekerülési költség csökkenés egy gázfűtéses rendszerhez képest. De ha összehasonlítjuk a piacon szereplő konkurens termékkel, azzal szemben is minimum 20 % -kal jobbak az áraink!!! Ha a Nanonap infra fűtés rendszerrel  fűti lakását, akkor bármikor áttérhet saját energiatermelésre napenergia vagy szélenergia felhasználásával.
www.nanonap.hu/+36706379491/info@nanonap.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nanonap Hungary

  • 0670637-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

csongrád
Szent Györgyi Albert u. 2.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Nanonap,Infrafűtés
    Szeged, Csongrád, Szent Györgyi Albert utca 2
    Miért válaszuk a Nanonap elektromos padló fűtést?Ha a bekerülési értéket nézzük akkor a gázcirkó fűtéshez képes fele annyi költséggel megvalósítható a Nanonap infra padlófűtés beruházás. Eltekinthetünk a járulékos költségektől, bonyolult engedélyektő...
    • Építkezés, Felújítás - Szeged
    8 éve, 5 hónapja
  • Régen frissült
    Nanonap-Infrafűtés
    Szeged, 6726 Szeged, Szent Györgyi Albert u. 2.
    Alapvetően, ha fűtésről van szó, a legtöbb esetben az általánosan elterjedt gázkazános fűtéseket, fatüzelést, hagyományos villany radiátorokat alkalmazzák, pedig igen sokszor bebizonyosodott, hogy az újabb és újabb fűtési megoldások szinte mindig átt...
    • Építkezés, Felújítás - Szeged
    8 éve, 6 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nanonap Hungary

  • 0670637-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged

csongrád
Szent Györgyi Albert u. 2.