Mélytisztás takarítógéppel mikroallergén technológiával

1 hete, 2 napja
Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Kirby amerikai mélytisztó takarítógéppel mikroallergén technológiával és extra tisztítószerek segítségével, magánlakások, hotelek, wellness szállodák, panziók, éttermek, irodák részére kínál teljeskörű megoldást.
 
A szolgáltatás, lakásoknál, pl. szőnyegek, padlószőnyegek, ágyak, ágybetétek, ülőgarnitúrák, fotelok, kárpitozottszékek, párnák mélytisztítását külön-külön is vállaljuk.
 
Otthonában megszünteti az allergiás betegségeket okozó élősködőket. Teszt alapján bemutatjuk a gép hitelességét.

A termékek segítségével amely a minőségbiztosítási és környezetbarát tisztítószerek segítségével vízkőoldás, zsíroldás, fertőtlenítés, kézi és gépi mosogatás, duguláselhárítás, padlóápolás, toalettek, pisouárok tisztítása, ablak és üveg tisztítás, fertőtlenítés, fehérítés, felületi fertőtlenítés, biológiai szerek, zsírcsapda lefolyótisztító szerek segítségével extra takarítást vállalunk.


Hasonló hirdetések
 • Középkorú, vagy fiatalabb agilis hölgyet keresek takarítás és egyebekhez. Megbeszéljük a részleteket. Egy ápolt, művelt úriember keres. Minden megkeresésre válaszolok. E-mail beni57@citromail.hu...
  • Háztartási munka - Szeged
  1 napja, 8 órája
 • Nincs ideje a házimunkára? Pihenésre van szüksége de ki sem lát teendői mögül? Akkor keressen bátran!Takarítás elérhető áron. Házon belül kívül, megegyezés szerint....
  • Háztartási munka - Szeged
  6 hónapja, 4 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Szabo Janos

 • 06305024384

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

Szeged, Dozsa utca 10