IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉS SÉRÜLT BELESZAKADT BELETÖRT? HÍVJON!

3 napja, 11 órája
Képek / Videók
Megosztás
Leírás
Izzítógyertya szerelés - Csongrád megye / Szeged!
 
HA Sérült / Beleszakadt / Beletört...
HÍVJA TELEFONSZÁMUNKAT!
 
ALAPÁR Bttó. 49.000.-Ft!
(Amennyiben csak 1db beletörött izzítógyrtyát kell eltávolítani, és a többivel nem kell foglalkozni!)
 
 JŐJJÖN EL SZERELŐMŰHELYÜNKBE, MELY SZEGEDEN TALÁLHATÓ!
 
A szerelést a műhelyünkben vállaljuk elvégezni, nem szállunk ki a helyszínre!
 
Kérjük a munka folyamatos elvégzése érdekében, telefonon szíveskedjen ídőpontot egyeztetni!
 
 
M.tel./sms: +36 70 296 4404
E-mail: bankbiztositas@gmail.com
 
Professzionálisan vállaljuk, Sérült – Hengerfejbe szakadt - Beletörött izzítógyertya kifúrását – eltávolítását, a gyertya helyének tisztítását - menetjavítását a hengerfejből, a motorblokk szétszerelése károsítása, a hengerfej levétele nélkül, A SZERELÉS NAPJÁN!
 
 
Az Izzító gyertyák szerelését, gépjármű típus függetlenül vállaljuk!
 
Előnyei: Jelentős idő- és költségmegtakarítás, könnyű kezelhetőség.
 
 
Javaslatunk beletört izzítógyertya esetén: 
 
Célszerszámok, és hozzáértés hiányában SEMMIKÉPP ne álljon neki házi módszerekkel szerelni, mert nem fog pozitív eredményt elérni!
 
FORDULJON SZAKSZERVÍZÜNKHÖZ!
 
Tapasztalatunk szerint, ha beletörik az izzítógyertya a hengerfejbe, akkor a megkönnyíti a munkákat, ha “barkács” módszerekkel nem állnak neki kiszedni. (pl. ráheggesztés - "fúrás/faragás).
 
Általában a barkácsolás következménye, hogy tönkreteszik a hengerfejben lévő menetet, vagy ráhegesztenek az izzítógyertyára. Esetleg beletörnek egy fúrót. Eredményt általában nem szoktak vele elérni, csak annyit, hogy a munkákat rendkívül módon megnehezítik, mely jelentős munkaidőráfordítást, és költségnövelést eredményez!        
 
Izzítógyertya kifúrás!
 
NE TEGYE!
 
FORDULJON SZERELŐ MŰHELYÜNKHÖZ!
 
Munkafolyamat:
- Az izzítógyertyák helyének feltárása, a gyertyákhoz való hozzáférés-szerelés,  
- A beletört, beleszakadt izzítógyertyát szakszerűen kiszedjük,kifúrjuk (M8x1, M9x1,M10x1),
- A menetet javítjuk. Ha sérült akkor újra perselyezzük. M8x1, M9x1,M10x1,        
- Speciális vékony drótkefével, kitakarítjuk a gyertya fészkét,                                      
- Ha rendelkezésre áll az új izzítógyertya, azt speciális spray-vel befújjuk (1400 Celsius fokig hőálló) és beszereljük. A spray hosszú távon meggátolja, az ismételt korom lerakódást!
- A leszerelt alkatrészek visszaszerelése,
- Motorhibakódok számítógépes kiolvasása, tőrlése az autó elektronikai rendszeréből.
 

Árak, munkadíjak

Szervizünk a szinte mindig fix munkadíjakkal dolgozik! Amikor meg kell bontani a motornak egy részét ahhoz, hogy ki lehessen kalkulálni a javítási költséget azt szoktuk javasolni, hogy szánjunk rá szükség szerint fél, vagy egy órát arra, hogy a konkrét alkatrészig megbontsuk a motort és amikor már tudjuk, hogy mit kell javítani akkor már tudunk összegekről beszélgetni. Sajnos nem tudjuk megmondani "látatlanban" a hibát, és azt sem, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni! Az alkatrészeket a kiskereskedelmi forgalmi árakon adjuk, és nem számítunk fel "szerviz felárat"!

Az Izzítógyertya szerelést gépjármű javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Tervezhető minimális Alap Költsége Bttó 49.000Ft - 120.000.-Ft -ig terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

Amennyiben 1db gyertya van már beletörve a hengerfejbe, annak az eltávolítása, és menetjavítása, új gyertya beszerelése ~ min. 49.000.-Ft.

(A szereléskor, vagy már a szerelés megkezdése előtt beletörött gyertyák eltávolítása/kifúrása - gyertya helyének menetjavítása - új gyertya beszerelése +20.000Ft/db). 

Beletört izzítógyertyák kifúrása telephelyünkön:

1 db: 49.000.- Ft - 59.000.-Ft + 10eFt Hibajavítás
2 db: 69.000.- Ft - 89.000.-Ft + 10eFt Hibajavítás
3 db: 89.000.- Ft - 99.000.-Ft  + 10eFt Hibajavítás
4 db: 99.000.- Ft - 120.000.-Ft + 10eFt Hibajavítás

 

A számítógépes hibakiolvasás - hibajavítás munkafolymatát, az izzítógyertya szerelését követően az autó elektronikai rendszerébe történő csatlakozással, autospecifikus számítógépes programmal végezzük el!

Read more: http://bankbiztositas.hupont.hu/43/izzitogyertya-szereles-serult-beleszakadt-beletort-hivjon#ixzz41Oul9hMy


Beletört izzítógyertya kifúrás, leszerelt hengerfej esetén:
1 db: 20.000.- Ft.
2 db: 30.000.- Ft.
3 db: 40.000.- Ft.
4 db: 50.000.- Ft.

Az IZZÍTÓGYERTYA szerelést gjmű. javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Bttó TERVEZHETŐ KÖLTSÉGE 49.000.-Ft - 120.000.-Ft-ig terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

A már beletörött, vagy a szerelés folyamán beszakadó ízzítógyertyák eltávolítása + 20.000.-Ft/db.

A számítógépes hibajavítás, a szerelést követően az autó elektronikai rendszeréből + 10.000.-Ft!

 
Az izzítógyertya menetes része csere esetén (amennyiben nem cserélték azt a szervizkönyv javaslata alapján), a motor blokkba általában általában beletörik, és benne marad, a gyertya nem jön ki egészben, hanem darabokban. 
 
A szerelőműhelyek álláspontja az, hogy ezt a beleszakadt menet részt meg sem próbálják "kioperálni", hanem a Hengerfej levételét javasolják, mely szerfelett költséges, minimum 300.000.-Ft - 1.000.000.-Ft bekerülési költséget, és legalább 15 nap kiesést jelent a közlekedésből, az ügyfél számára.
 
Mi esélyt biztosítunk arra, hogy ne kelljen a hengerfejet levenni, mely munkafolyamat számunkra garantáltan eredményes, tehát a beszakadt részt minden esetben sikerül eltávolítanunk.
 
A beszakadt részt, tehát minden esetben vállaljuk eltávolítani, és az új gyertyákat beszerelni, még a szerelés napján! (A műveletet csak előre egyeztetett időpontban, és a Szegedi műhelyünkben tudjuk végezni.)
 
Az Izzítógyertya metszete:
 
(A menetes résznél törik bele a hengerfejbe!)
 
izzitogyertya_metszet_2.jpg
 
Az Izzítógyertya felépítése:
14._abra.izzitogyertya_felepitese.jpg
 
Izzítógyertya a hengerfejben:
 
izzitogyertya_a_motorban.jpg
 
Beszakadt izzítógyertya: ("barkácsolt"):
 
beletort_izzitogyertya_hengerfejbe2.jpg
 
 
beletort-izzito-gyertya.jpg
 
 
(Alapesetben ugyanis minden szerelőműhelynek az az álláspontja, hogy a beszakadt gyertya miatt, a hengerfejet le kell venni.)
 
Abban az esetben, ha az izzító gyertya bármely kis darabja mégis (100 esetből 1X) beleesik a motorba, a hengerfejet valóban le kell venni, de a szerelési díjba ekkor már beszámítjuk az addig kifejtett munkaóra értékét, és a gyertyaszerelésért külön díjat ekkor nem számítunk fel. (A motorszerelést az átlagnál olcsóbban ~10napra vállaljuk.

GOLDEN WAY LTD. 

Mobil: 06702964404

mail: bankbiztositas@gmail.com

izzitogyertya_kiszerelo_keszlet.jpgRead more: http://bankbiztositas.hupont.hu/43/izzitogyertya-szereles-serult-beleszakadt-beletort-hivjon#ixzz3wldDiOzn


 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Golden Way Ltd.

  • +36702964404

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged